Etusivu

Oppaat

Viinikellarin sisustus

Anna unelman toteutua

Haaveiletko omasta viinikellarista, jossa viiniä säilytetään optimaalisissa olosuhteissa suojattuna lämpötilan ja kosteuden vaihteluilta sekä liialliselta valolta ja muilta ulkoisilta vaikutuksilta.

Meillä on kokemusta ja asiantuntemusta huoneen sisustamisesta optimaalista viinisäilytystä varten kaikella viinitelineistä, viinijääkaapeista, viihtyisistä nurkista tai mistä vain haaveilet. Tarjoamme kaiken plug-and-play-ratkaisusta räätälöityihin ratkaisuihin sinun toiveidesi ja tarpeidesi mukaan.

Jos haluat puusepän tekemän ja räätälöidyn kokonaisratkaisun viinihuoneeseesi tai viinikellariisi, löydä inspiraatiota yrityksestämme Crucave.

Ota meihin yhteyttä jo tänään keskustellaksesi veloituksetta viinikellarin unelmistasi.

Tässä on 5 hyvää neuvoani, kun aloitat viinihuoneesi sisustamisen.

Morten - sisustusasiantuntija ja huonekalusuunnittelija

1. Tarve

Kuinka monta pulloa tulisi säilyttää?

Arvioitaessa kuinka monelle pullolle tarvitset tilaa viinivarastossasi, on tärkeää paitsi tarkastella nykyisen viinikokoelmasi kokoa, myös harkita tulevia ostoja. Jos lisäät kokoelmaasi säännöllisesti uusia pulloja, voi olla hyvä idea valita säilytysratkaisu, jossa on kasvunvaraa.

Harkitse myös viinivarastojesi tarkoitusta: Onko se ensisijaisesti käytännöllisistä syistä, jotta viinisi ovat asianmukaisesti varastoituja ja helposti saatavilla? Vai onko estetiikka yhtä tärkeää, jossa viinivaraston tulee toimia myös kotisi koristeena?



Nämä seikat auttavat sinua tekemään parhaan valinnan sekä nykyisiin että tuleviin tarpeisiin.

2. Kellarin ilmasto

Lämpötilan ja kosteuden hallinta on tärkeää, jotta voit luoda ihanteelliset olosuhteet arvokkaille pisaroillesi.


Lämpötila- ja kosteusvaihteluilla voi olla kohtalokas vaikutus viiniin jopa suhteellisen vakaalta tuntuvassa ilmastossa. Pienet muutokset näissä tekijöissä voivat nopeuttaa ikääntymisprosessia, aiheuttaa ei-toivottuja kemiallisia reaktioita viinissä tai vaikuttaa korkkiin, mikä voi johtaa viinisi hapettumiseen. Suojataksesi viinejäsi tällaisilta riskeiltä on tärkeää, että sinulla on hyvin harkittu eristys- ja ilmastonhallintasuunnitelma.



Keskustele kanssamme parhaista eristysratkaisuista, optimaalisista ilmastointijärjestelmistä, tehokkaista kosteudenhallintajärjestelmistä sekä materiaalien valinnasta viinivarastosi seiniin.

3. Suunnittelu

Miltä viinivarastosi pitäisi näyttää?



Pidätkö puisesta tai metallista, tai kenties jostain täysin erilaisesta? Mieti myös, kuinka valaistus ja huonekalut voivat olla olennainen rooli suunnittelussa.

Jotta saisit parhaan mahdollisen lähtökohdan pohdiskelullesi, suosittelemme, että aloitat tutkimalla inspiraation universumiamme. Täällä voit sukeltaa laajaan valikoimaan asiakaskuvia, jotka osoittavat, kuinka erilaiset materiaalit, valaistus ja sisustustyylit voivat muuttaa huoneen.



Tämä ei vain inspiroi sinua, vaan myös auttaa sinua terävöittämään näkemystäsi ja tulemaan älykkäämmäksi sen suhteen, mitä haluat viinisäilöllesi.

4. Budjetti

Kuinka paljon haluat käyttää viinihuoneeseen?

Emme tietenkään voi sivuuttaa sitä tosiasiaa, että taloudella on merkittävä rooli viinin varastointia koskevassa päätöksentekoprosessissa. On kuitenkin syytä huomata, että voit saavuttaa vaikuttavia tuloksia pienemmälläkin budjetilla.



Tarjoamme valikoiman edullisia ratkaisuja, jotka eivät tingitä laadusta tai estetiikasta. Etsitpä sitten yksinkertaisia ​​säilytysratkaisuja tai kehittyneempiä järjestelmiä, voimme auttaa sinua löytämään jotain, joka sopii budjettiisi.



Ota meihin yhteyttä jo tänään, jotta voimme keskustella vaihtoehdoistasi. Tervetuloa myös inspiroitumaan asiakkaidemme ratkaisuista, jotka osoittavat, kuinka eri budjeteilla voidaan luoda sekä toimivia että kauniita viinin säilytystiloja.

5. Suunnittele itsesi sisustussuunnittelutyökalullamme

Sisustustyökalustamme löydät laajan valikoiman viinihyllyjä, joiden avulla voit luoda persoonallisia ja kauniita malleja, jotka on mukautettu juuri sinun tarpeisiisi, makuelämyksiisi ja huoneesi mittoihin.



Työkalu on intuitiivinen ja käyttäjäystävällinen, joten sinun on helppo kokeilla erilaisia ​​kokoonpanoja, materiaaleja ja tyylejä. Riippumatta siitä, haluatko minimalistisen ratkaisun vai katseenvangitsijamman kokonaisuuden, työkalumme avulla voit visualisoida ja muokata viinivarastosi niin, että se sopii täydellisesti sisustukseen.



Aloita suunnitteluprosessisi tänään ja löydä kuinka voit muuttaa minkä tahansa huoneen tyylikkääksi ja toimivaksi viinivarastoksi.

Viinin ja tynnyrin neuvonantaja

Haaveiletko täydellisestä viinin säilytysratkaisusta?

Wineandbarrelsilla ymmärrämme, kuinka tärkeää on löytää oikea tasapaino toiminnallisuuden ja estetiikan välillä viinivarastosi suunnittelussa.

Tiedämme, että jokaisella yksityiskohdalla on merkitystä luotaessa ratkaisua, joka ei vain säilytä viiniäsi ihanteellisissa olosuhteissa, vaan myös täydentää ja rikastuttaa kodin sisustusta.



Olemme täällä auttamassa sinua, asiantuntijatiimimme on valmis auttamaan sinua, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin sukeltaamme yhdessä toiveisiisi, tarpeisiisi ja ainutlaatuiseen tyyliisi, josta unelmoit.

Odotamme innolla, että voimme auttaa sinua muuttamaan visiosi todeksi.



Voit kokeilla sitä myös itse sisustustyökalullamme, jossa voit suunnitella oman viinihuoneesi ja visualisoida viinihuoneesi.

Vieraile näyttelytiloissamme

Katso kaikki näyttelytilamme täältä

Löydä inspiraatiota viinihuoneeseesi

Klikkaa tästä

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.