Etusivu

Hullu viiniin

Lokakuun valikoitu esittelyteline

  • Asiakas:
  • Moduulit:
  • Pullon tilavuus:
  • Paikka:
  • Yksityinen
  • Pevino-viiniköynnösjäähdyttimet ja Caverack-viiniköynnöstelineet
  • Noin 350 pulloa
  • Fredericia – Tanska

8 neliömetriä ylellistä viiniä

Valitsemme kuukausittain kuukauden esittelytelineen. Se voi olla viinikellari, viinihuone tai kaunis viinikaapin asennus.

Toiminnallisuuden ja estetiikan yhdistelmä

Elämässä on vain harvoja asioita, joita voi verrata siihen nautintoon, joka syntyy, kun astuu viinihuoneeseen, joka on täynnä herkullista viiniä ja jossa on hyvä käsitys sekä toimivuudesta että estetiikasta. Näin Morten ja hänen vaimonsa tuntevat astuessaan viinihuoneeseensa, jonka Wineandbarrels on auttanut sisustamaan.

Monille viinin ystäville, myös lokakuun näyttelyvoittajalle, unelma omasta viinihuoneesta tai viinikellarista on aina ollut mielessä. Kun Morten ja hänen vaimonsa päättivät ostaa uuden talon, ajatus tällaisen huoneen luomisesta oli osa heidän harkintaansa.

He saivat tilaisuuden sisustaa sekä perinteisen viinikellarin että viinihuoneen uuteen kotiinsa, mutta valitsivat itse viinihuoneen talon sisälle, ja syy oli melko yksinkertainen: esteettömyys. Mortenille oli tärkeää, että heidän viinihuoneensa toimisi paitsi viinin säilytyspaikkana myös käytännöllisenä toimintona. Sen piti olla paikka, jossa he itse asiassa käyttivät ja nauttisivat viinistään.

"Olemme erittäin tyytyväisiä viinihuoneeseen"

Morten

Esteettinen ja toimiva muotoilu

Siksi viinihuone kalustettiin keittiö-olohuoneen ja olohuoneen laajennukseksi, jossa on suuret ikkunat olohuoneeseen päin ja kaunis näkymä Pikkuvyöhykkeelle. "Olemme erittäin tyytyväisiä viinihuoneeseen", Morten sanoo. Viinihuoneen lasi on "pronssinvärinen", mikä tekee huoneesta lämpimämmän ja kutsuvamman.

Itse huonetta ei viilennetä, koska pyykinpesukonetilaa haluttiin enemmän kuin varastotilaa. Siksi viinien optimaalisten olosuhteiden ylläpitämiseksi on asennettu kaksi Pevino-viinijäähdytintä – toinen punaviinille ja toinen valkoviinille, roséviinille ja samppanjalle. Näin Mortenilla on viinit valmiina tarjoiltavaksi oikeassa lämpötilassa.

Pevino-viinikaapeissa on esittelyhyllyt, joten pullojen etiketit osoittavat ulospäin ja esittelevät viinit kauniisti. Hyllyt ovat myös täysin ulosvedettäviä. Tämä helpottaa oikean pullon löytämistä ja tekee mallistosta myös visuaalisen nautinnon.

Viininystävän unelma

Tässä huoneessa on tilaa 350 pullolle, joten se on kuin aarrearkku viinin ystäville. Huoneen koko on noin 8 neliömetriä, ja viinikaappien lisäksi huoneessa on Caverack-viinitelineet, joissa on Mortenin laaja viinikokoelma.

Morten ja hänen vaimonsa käyttävät usein viinihuoneitaan sekä ennen illallista, kun he haluavat toivottaa vieraat tervetulleiksi virkistävällä aperitiivilla, että illallisen jälkeen, kun he haluavat päättää illan tyylikkäästi.


"Wineandbarrels keksi todella hyviä ratkaisuja huoneeseen, ja yhteistyö on ollut erittäin hyvää", Morten sanoo.


Mortenin viinihuone ei ole pelkkä viinien säilytyspaikka, vaan paikka muistoille, yhdessäololle ja ilolle. Se muistuttaa siitä, että viini voi olla muutakin kuin pelkkä juoma. Se voi olla kokemus, jonka jaamme rakkaittemme kanssa.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.