Etusivu

Hullu viiniin

Joulukuun valikoitu esittelyteline

  • Asiakas:
  • Moduuli:
  • Pullon tilavuus:
  • Sijainti:
  • Yksityinen
  • Vino Wall Rack mustaksi lakattua metallia
  • 72 pulloa
  • Skåne – Ruotsi

Victoria's Vino Wall Rack viinitelineet

Valitsemme kuukausittain kuukauden esittelytelineen. Se voi olla viinikellari, viinihuone tai kaunis viinikaapin asennus.

Eteläisen tunnelman inspiroima

Kun intohimo viiniin kohtaa taiteellisen muotoilun, syntyy ainutlaatuinen ja ainutlaatuinen viinielämys. Victoria on rakentanut olohuoneensa keittiöön pienen viinivaraston mestariteoksen.

Victoria on löytänyt inspiraatiota eteläisten viinibaarien ja viinitilojen viiniseinään, jossa tunnelma on yhtä tärkeä kuin viini. Hän halusi integroida tämän ylellisyyden ja viehätyksen tunteen omaan kotiinsa ja samalla luoda hyvän yleiskuvan viineistään, aivan kuten viinitilalla.
Hän halusi voida istua ruokapöydän ääressä ja nähdä viinin taideteoksena, ja näin tämä säilytysratkaisu luotiin.

Ainutlaatuinen syvyys epäsuorilla valokiskoilla

Vino Wall Rack -viinitelineiden kauneuden ja 72 pullon tilan korostamiseksi Victoria valitsi epäsuorat valokiskot. Ne luovat hienovaraisen valaistuksen, joka lisää syvyyttä ja korostaa jokaista pulloa. Viinitelineet asennetaan myös takaseinään, joka ulottuu 4 cm pidemmälle kuin itse seinä, mikä luo lisäulottuvuutta ja syvyyden tunnetta yhdessä valaistuksen kanssa.


Kokemuksen viimeistelee suuri lasiovi, joka on asennettu hyllyn eteen. Viiniseinän ympärille ei ole asennettu viinikaappia, minkä vuoksi Victorialla on 2 sisäänrakennettua Cavecool-viinikaappia.


Punaviinit säilytetään yhdessä Cavecool-viinikaapeista, jotka säilytetään yhdessä hieman kalliimpien pullojen kanssa. Valkoviini ja kuplat ovat valmiita tarjoiltavaksi toisessa viinikaapissa. Viiniseinän espanjalaisten ja ranskalaisten viinien valikoima on "palveluviinejä", joita voit noutaa hyllyltä vieraiden saapuessa tai tylsänä maanantaina 😉

Kannustaa luovuuteen ja tyylikkyyteen.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.