Etusivu

Hullu viiniin

Valittu helmikuun showcase

  • Asiakas:
  • Moduulit ja viinikaapit:
  • Pullon tilavuus:
  • Sijainti:
  • Yksityinen
  • Caverack-viinitelineet tammea ja Pevino Noble -viinikaappi
  • Noin 200 kpl.
  • Solrød – Tanska

Vitriinistä viinikaappiin

Valitsemme kuukausittain kuukauden esittelytelineen. Se voi olla viinikellari, viinihuone tai kaunis viinikaapin asennus.

Sisäänrakennettu viinikellari

Oletko koskaan haaveillut omasta viinikellarista kotona? Martinille ja hänen vaimolleen tämä unelma toteutui, vaikka tie vaati tulvan!

"Kaikki alkoi siitä, kun kellarimme tulvi ja noin 200 hyvän pullon kokoelmamme oli veden alla useita tunteja", Martin sanoo.

Onneksi koko kokoelma säästyi, mutta kokemus oli jättänyt jälkensä, ja Martin huomasi nopeasti, ettei hän halunnut huolehtia viinikokoelmastaan joka kerta sateella.

Siksi hän päätti siirtää viinikokoelman olohuoneeseen. "Vaimoni viinikaappi muutettiin viinikaapiksi", Martin sanoo hymyillen.

"Olemme molemmat erittäin tyytyväisiä tähän ratkaisuun, ja on mukavaa, että viinit ovat käden ulottuvilla kellarin sijaan", hän lisää.


Useiden vaihtoehtojen tutkimisen jälkeen valittiin kauniit tammesta valmistetut Caverack-viinitelineet, joita on helppo muunnella kokonaiseksi viiniseinäksi. Yhdessä tanskalaisen Pevinon herkullisen viinikaapin kanssa, johon mahtuu 141 pulloa jaettuna 2 vyöhykkeelle, unelma viinin asennuksesta toteutui.

"Vaimoni esittelykaappi muutettiin viinikaapiksi"

Sanoo Martin hymyillen.

Kaunis katseenvangitsija

Martin, joka on sekä puuseppä että itse glammaster, otti Pevinon viinikaapin ja Caverackin tyylikkäät tammihyllyt haltuunsa.

Kaikki on verhoiltu akustisilla paneeleilla, joissa on tammiviilua, mikä luo täydellisen viimeistelyn ja kauniin yhtenäisyyden, joka jatkuu koko talossa, jossa ovet ovat myös tammiviilua. "Tein itse yläovien lasilevyt ja ovien kahvat", hän lisää.

Olohuoneen viiniasennus on kaunis katseenvangitsija, joka on sekä toimiva että todella kaunis. "Se on ensimmäinen asia, jonka huomaat huoneeseen astuessasi", Martin sanoo.

Perhe nauttii ruokapöydän ääressä istumisesta ja viiniasennuksen katselemisesta "ja se on saanut myös paljon ihailevia sanoja vierailta matkan varrella", Martin lisää ylpeänä äänessään.

Martin on järjestänyt Pevino-viinikaappinsa niin, että haluamiensa viinien löytäminen on helppoa. Hän on jakanut viinikaapin niin, että niissä on 2-3 hyllyä juotavaksi, ja loput ovat säilytysviinejä, jotka tarvitsevat hieman enemmän rakkautta viinikaappiin parhaissa olosuhteissa.

Jos haaveilet Martinin tapaan myös omasta viinikellarista kotonasi, inspiroidu Martinista ja hänen Wineandbarrels-viiniasennuksestaan. Oikeilla hyllyillä ja viinikaapilla voit luoda oman viinielämyksesi suoraan kotiisi.

Autamme mielellämme sekä suunnittelussa että asennuksessa. Olemme ammattilaisten tiimi, joka on aina valmiina auttamaan.

Kokeile myös älykästä suunnittelutyökaluamme ja koristele oma unelmiesi viinikellari.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.