Etusivu

Hullu viiniin

Huhtikuun valikoitu esittelyteline

  • Asiakas:
  • Viininjäähdytin:
  • Pullon tilavuus:
  • Paikka:
  • Yksityinen
  • Pevino Imperial x 2 kpl
  • 2 x 54 pulloa
  • Pohjois-Seelanti – Tanska

Luo viinihuone Pevino-viinikaapeilla

Valitsemme kuukausittain kuukauden esittelytelineen. Se voi olla viinikellari, viinihuone tai kaunis viinikaapin asennus.

Tyylikkäät ohuet viinikaapit

Mortenilla ja hänen kumppanillaan oli suuri tehtävä, kun he ostivat uuden talonsa.

Remontin oli vastattava heidän makuaan ja tyyliään, mutta myös luotava kutsuva ilmapiiri, joka voisi luoda tunnelman mukaville hetkille ystäviensä kanssa.

Uusien lattioiden asentamisen, maalaamisen ja ikkunoiden vaihtamisen jälkeen oli aika keskittyä tärkeimpään – herkullisten viinien säilyttämiseen.

Unelma viiniseinästä sai muotonsa, kun he päättivät luoda pienen oleskelutilan olohuoneen jatkeeksi.

Keskeisellä paikalla sijaitseva ja kauniisti kalustettu alue ei ollut tarkoitettu ainoastaan viinien säilytykseen, vaan myös viihtyisäksi ja tyylikkääksi tilaksi, jossa he voivat nauttia hyvästä lasista viiniä ja rentoutua pehmeässä tuolissa.

Valinta osui kahteen Wineandbarrelsin Pevino-viinijääkaappiin – toinen punaviineille ja toinen valkoviineille ja roséviineille.

Laajaan pullovalikoimaansa sopivaksi lämpötilaksi on asetettu 7 astetta ja 14 astetta, joten tarjoiluvalmis viini on aina käden ulottuvilla.

Pevino Imperial -viinikaappeihin mahtuu 54 pulloa, ja ne ovat täydellinen valinta, sillä ne ovat sekä tyylikkäitä, käytännöllisiä että erittäin hiljaisia.

"Viinikaapit ovat niin tyylikkäitä ja sopivat kauniisti olohuoneeseemme"

Morten

Upea viinisalonki

14 täysin ulosvedettävän hyllyn ansiosta kaikki viinit ovat helposti saatavilla ja ne esitellään tyylikkäästi etiketti ulospäin.

Viinikaappien kauniit himmennettävät LED-valot luovat myös ylellisen ilmeen, joka haaroittuu pulloihin.

Olohuoneen eteen asennetut Pevino-viinikaapit, joiden vieressä on pehmeitä mattoja, mukava tuoli ja pieni pöytä, luovat viihtyisän ja kutsuvan tunnelman.

Loungesta Morten ja hänen kumppaninsa voivat nyt ihailla viinikokoelmaansa ja nauttia parhaista viineistä rauhallisessa ja tyylikkäässä ilmapiirissä.

Wineandbarrelsin Pevino-viinikaapeilla unelma täydellisestä viinielämyksestä toteutuu.

Täältä löydät kaikki Pevino-mallit ja voit valita sisustukseesi sopivan.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.