Etusivu

Oppaat

Inspiraatiosivu – viinitelineet

Viinitelineet

Valitse itsellesi sopiva malli

Valikoimassamme on laaja valikoima viinitelineitä, joihin mahtuu useita erilaisia runkoja ja materiaaleja sisältäviä pulloja. Muutaman pullon pienestä viinikokoelmasta useiden tuhansien pullojen suureen viinikokoelmaan.

Materiaaleja on saatavana sekä puuna että metallina eri puulajeissa ja väreissä, joten voit mukauttaa asennuksen tarpeisiisi, tilaan ja tunnelmaan.

Etsitpä sitten käytännöllisiä ratkaisuja viinin oikeaan säilytykseen tai haluat lisätä sisustuselementtiä kotiisi, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Tyypit

Viinitelineen tyyppi riippuu siitä, miten haluat käyttää viinivarastoa. Haluatko säilyttää useimpia pulloja pidempään vai pitäisikö viinitelineitä käyttää osana sisustusta?

Jos ostat usein suurempia määriä samaa viiniä, kannattaa valita hylly, jossa on suuret lokerot. Ostatko enemmän yhden tai kaksi pulloa jokaisesta viinistä? Tässä tapauksessa on parasta, että jokaiseen yksittäiseen pulloon on esteetön pääsy ulosvedettävällä hyllyllä, sisäkkeessä tai yksittäisessä pullotelineessä.

Lue viinitelineistä kertova blogikirjoitus ennen kuin teet suuren päätöksen.

Tutustu Caverackin modulaarisiin viinitelineisiin

Lisätiedot

Tutustu asiakasesimerkkiin Caverackista

Lisätiedot

Wineandbarrel's neuvoja

Haaveiletko täydellisestä viininsäilytysratkaisusta?

Me Wineandbarrelsilla ymmärrämme, miten tärkeää on löytää oikea tasapaino toimivuuden ja estetiikan välillä.

Olemme täällä auttamassa, joten älä epäröi ottaa meihin yhteyttä, niin sukellamme toiveisiisi, tarpeisiisi ja ainutlaatuiseen tyyliisi, josta unelmoitte yhdessä.

Voit myös kokeilla sisustustyökaluamme itse, jossa voit sisustaa oman viinihuoneesi ja visualisoida viiniunelmasi.

Vinreol med firkantede og diagonale rum, fyldt med vinflasker, trækasser og konserverede delikatesser i glas

Inspiraatiota

Valitse oikea viiniteline

Valikoimastamme löydät laajan valikoiman viinitelineitä, joten etsitpä sitten käytännöllisiä ratkaisuja viinin säilyttämiseen oikein tai haluat lisätä sisustuselementtiä kotiisi, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.