Etusivu

Oppaat

Inspiraatiosivu – viinikaapit

Viinikaapit

Valitse itsellesi sopiva malli

Valikoimassamme on laaja valikoima viininjäähdyttimiä, joihin kuuluu tuotteita, joissa on useita eri lämpötilavyöhykkeitä, sekä hyllypakkauksia, joissa on eri materiaaleista valmistetut hyllyt.

Useimmissa viinikaapeissamme on myös integroitu LED-valaistus, jota voidaan säätää eri sävyissä huoneen ja tunnelman mukaan.

Etsitpä sitten käytännöllisiä ratkaisuja viinin oikeaan säilytykseen tai haluat lisätä sisustuselementtiä kotiisi, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Käyttölämpötilarajat

Lämpötilavyöhykkeiden määrä riippuu siitä, miten haluat käyttää viinikaappia.

Useiden lämpötilavyöhykkeiden etuna on mahdollisuus viinin pitkäaikaiseen säilytykseen ja viinin jäähdyttämiseen tarjoilua varten – samanaikaisesti ja molemmissa täydellisissä olosuhteissa.

Lue blogikirjoitus Viininjäähdyttimistä ja opi paljon lisää ennen kuin teet valinnan.

Katso viinikaapit 2 jäähdytysvyöhykkeellä

Lisätiedot

Katso 1-vyöhykkeiset viinikaapit

Lisätiedot

Wineandbarrelin neuvonantaja

Tarvitsetko opastusta tarpeisiisi sopivan viinikaapin löytämiseen?

Autamme sinua löytämään täydellisen ratkaisun tarpeisiisi.Varaa tapaaminen kokeneen myyntikonsulttimme kanssa ja saat henkilökohtaista neuvontaa.

Tarvitsitpa sitten huomaamattoman sisäänrakennetun viinikaapin äskettäin remontoituun keittiöösi tai vapaasti seisovan viinikaapin kellariisi, autamme sinua valitsemaan oikean viinikaapin.

Sijoituspaikka

Vapaasti seisova viinikaappi voidaan sijoittaa lähes minne tahansa, kunhan sen joka puolelle jää 5 cm vapaata ilmaa.

Sisäänrakennettu viinikaappi on suunniteltu korvaamaan keittiökaluste.Integroitu viinikaappi sijoitetaan olemassa olevaan keittiökalusteeseen. Tämä tarkoittaa, että sinulla on jo keittiökaappi ja viinikaappi asetetaan hyllyyn itse keittiömoduuliin.

Lue lisää eri toimipaikoista täältä.

Tutustu vapaasti seisoviin viinikaappeihin

Lisätiedot

Tutustu sisäänrakennettuihin viinikaappeihin

Lisätiedot

Inspiraatiota

Valitse oikea viinikaappi

Valikoimassamme on laaja valikoima viininjäähdyttimiä, joten etsitpä sitten käytännöllisiä ratkaisuja viinin säilyttämiseen oikein tai haluat lisätä sisustuselementtiä kotiisi, meiltä löytyy jotain jokaiseen makuun ja tarpeeseen.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.