Etusivu
Spisestue med langbord, dækket med hvide duge, vinglas og bestik, omgivet af vinkøleskabe og træhylder med glas.

Uutiset

Uusi ilme – sama asiantuntemus ja intohimo

Täydennämme viinikokemuksesi

Meillä on uusi visuaalinen ilme ja uudet, optimoidut verkkosivut, mutta perusarvomme ovat samat!

Olemme edelleen Wineandtynnyreitä, joilla on sama intohimo viiniin ja omistautuminen asiakkaillemme. Olemme täällä opastamaan ja auttamaan sinua viinisisustussuunnittelussa, olit sitten aloittelija tai viinin ystävä.

Lupauksemme on jatkaa parhaiden ratkaisujen ja tuotteiden luomista tehdäksemme viinikokemuksestasi niin ainutlaatuisen kuin tiedämme.

Viini ja tynnyrit - enemmän kuin pelkkä myynti

Emme ole vain verkkokauppa! Olemme myös sparrauskumppani ja neuvonantaja, joka auttaa sinua löytämään optimaaliset ratkaisut viinikokoelmaasi.

Valikoimamme kattaa laajan valikoiman - viinijääkaapeista, viinitarvikkeista ja viinihyllyistä täydelliseen viinin sisustukseen - ja pyrimme aina luomaan ainutlaatuisia elämyksiä asiakkaillemme.

Tavoitteemme ei ole vain myydä tuotteita, vaan olla kanssasi koko matkan ajan. Siitä hetkestä, kun aloitat harkitsemaan viinivarastoasi siihen hetkeen, kun saat valmiin ratkaisun kotiin asennettuna, olemme valmiita neuvomalla ja asiantuntemuksella.

Verkkokaupat ympäri Eurooppaa

Wineandbarrels tunnetaan osaamisestamme, hyvistä tuotteista ja palvelusta, joka tarjoaa asiakkaillemme parhaat ratkaisut viinin säilytykseen ja sisustukseen.

Meillä on verkkokauppoja 15 maassa, ja meillä on fyysisiä näyttelytiloja Tanskassa (sekä Hillerød että Fredericia), Norjassa, Saksassa ja Ruotsissa, jonne olet aina tervetullut käymään.

Tunsin oloni Wineandbarrelsilla turvallisissa käsissä alusta loppuun. He ohjasivat minua koko prosessin läpi ja tarjosivat ratkaisun, joka ei ole vain käytännöllinen vaan myös kaunis.

Kirsten - Denmark

Luomme tilaa viinielämyksille

Työskentelemme Wineandbarrelsilla ammattitaidolla ja intohimolla, ja meillä on laaja tietämys viinimaailmasta.

Tiedämme, että hyvä viinin säilytys on enemmän kuin pelkkä toiminto – se on myös estetiikkaa ja muotoilua.

Siksi meillä on vahva yhteys muotoilun maailmaan myös sisustussuunnittelijoidemme kautta, jotka sen lisäksi, että auttavat asiakkaitamme sisustussuunnittelussa, myös kehittävät tuotteita. Tämä varmistaa, että tuotteemme - sekä viinitelineet että viinijääkaapit - eivät vain toimi optimaalisesti, vaan myös näyttävät hyvältä kotonasi. Suunnittelijamme ovat aina valmiita auttamaan sinua.

Tervetuloa Wineandbarrelsin uusille verkkosivuille

Toivotamme sinut tervetulleeksi uudelle verkkosivullemme, jossa pääset tutustumaan laajaan valikoimaamme ja saada inspiraatiota kodin sisustamiseen viiniratkaisuillamme.

Etsitpä sitten optimaalista viinilasia, viinijääkaappia, viinitelinettä tai apua täydellisen viinin sisustuksessa, olemme täällä auttamassa. Toivomme, että uusi digitaalinen ilmaisumme inspiroi sinua ja helpottaa juuri sinun tarpeisiisi vastaavien ratkaisujen löytämistä.

Tule kokemaan uudet Wineandtynnyrit - uudessa, kauniissa pakkauksessa, mutta silti samalla omistautuneella ja intohimolla, josta tunnet meidät.

Tervetuloa kyytiin!

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.