Etusivu

Oppaat

Hemmottelua sinulle ja kuplillesi

Coravin

Vuodesta 2013 lähtien Coravin on varmistanut, että pisara ei koskaan mene hukkaan, kun avaat yhden suosikkiviinistäsi – vaikka sinun olisi vain yksi lasillinen. Coravinin nerokas viininsäilöntäjärjestelmä on tunnustettu ammattilaisten keskuudessa ympäri maailmaa, ja nyt he lanseeraavat myös kimaltelevan uutuuden arvokkaille kuplillesi.

Suosikki avoimen viinipullosi käyttöiän pidentämiseen

Joskus yksi lasi riittää, ja joskus haluat vain säästää loput pullosta hyvään aikaan. Mutta miten on nyt? Kestääkö suosikkivalmistajasi avoin pullo kolme tai neljä päivää tylsäämättä? Vai onko se vain kaksi? Vuodesta 2013 lähtien Coravin on ottanut tämän huolen harteiltasi ja pidentänyt viinisi käyttöikää useilla kuukausilla, vaikka olisit ottanut pullosta yhden tai kaksi lasia.

Coravinin nerokas viinien säilöntäjärjestelmä on voittanut maailman parhaat baarit ja ravintolat, joissa on yhtäkkiä tullut mahdolliseksi tarjoilla erittäin kalliitakin viinejä lasilla. Järjestelmä toimii työntämällä ohut neula viinin korkin läpi, jonka kautta pullo täytetään niin sanotulla argonkaasulla, joka korvaa puristetun viinin. Sitten voit kaataa viinin lasiisi ja käytön jälkeen vedät neulan pullosta, minkä jälkeen korkki sulkeutuu itsestään. Nyt voit säilyttää viiniä, kunnes haluat maistaa sitä uudelleen.

Coravin Sparkling – kuplien paras ystävä

Coravinista nauttivat kuitenkin muut kuin ammattisommelierit. Se on myös lähes välttämätön jokapäiväisessä tilanteessa, jossa ei tarvita kokonaista viinipulloa aterian yhteydessä.

Mutta entä jos haluat hemmotella itseäsi kuohuviinilasillisella tavallisena keskiviikkona? Älä pelkää, Coravin on juuri lanseerannut innovatiivisen Coravin Sparkling -järjestelmän, joka on kehitetty erityisesti kuohuviineille.

Coravin Sparkling käyttää hiilidioksidia argonkaasun sijaan säilyttääkseen kuohuviinin kuplat, ja sitten sinun on otettava korkki pois pullosta, kun haluat kaataa itsellesi lasin, mikä on loppujen lopuksi myös osa juomakuplien kokemusta. (kuuntele tarvittaessa Champagne Gallop samalla kertaa). Muuten periaate on sama kuin muissakin tunnetuissa Coravin-malleissa. Kun olet kaannut lasin, laitat vain älykkään Coravin Sparkling -tulpan pullon päälle ja pullo täytetään CO2:lla, mikä antaa kuohuviinillesi jopa kaksi viikkoa elinikää. Melko helppoa ja aika fiksua.

Tilaa uutiskirjeemme

Rekisteröityessäsi hyväksyt tietosuojakäytäntömme. Voit peruuttaa tilauksen milloin tahansa.